Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- تيم ملي واليبال ايران دومين ديدار خود در اسلووني را با شکست برابر ميزبان به پايان رساند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، تيم ملي واليبال ايران در دومين ديدار خود در تورنمنت اسلووني برابر ميزبان با نتيجه سه بر دو و در ديداري جذاب و نزديک شکست خورد.
تيم ملي ايران ديدار را با ترکيب سعيد معروف، محمد موسوي، ميلاد عبادي پور، علي شفيعي، مرتضي شريفي، امير غفور و مهدي مرندي آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ايران و اسلووني در ست اول بازي را نزديک آغاز کردند اما در امتيازات پاياني اسلووني از ايران پيش افتاد و فاصله کمي تا برد در ست اول داشت که سرويس هاي خوب شريفي ايران را به بازي برگرداند و در ادامه ملي پوشان ايران موفق شدند با يک بازي حساب شده و با نتيجه 27 بر 25 حريف خود را شکست دهند.
ايران ست دوم را مانند ست اول آغاز نکرد و اسلووني از تيم ايران پيش افتاد اما قبل از آنکه فاصله امتيازات زياد شود، مرتضي شريفي باز هم با سرويس هاي خوب خود فاصله را کم کرد. رقابت نزديک دو تيم در اين ست تا امتيازات پاياني ادامه پيدا کرد و در شرايطي که تيم ايران از سرويس هاي خود به خوبي استفاده نکرد، اسلووني با نتيجه 31 بر 29 برنده اين ست شد.
ايران ست را بهتر از حريف خود آغاز کرد و از اسلووني پيش افتاد اما قبل از وقت استراحت فني دوم، اسلووني به بازي برگشت و توانست از تيم ايران براي اولين مرتبه پيش بيفتد. برتري اسلووني از اين امتياز برابر ايران آغاز شد و در نهايت تيم ميزبان توانست با نتيجه 25 بر 22 برنده اين ست باشد.
با تصميم کولاکوويچ ايران ست چهارم را با تغييراتي آغاز کرد  و همين موضوع باعث شد تا اسلووني در امتيازات ابتدايي از ايران پيش بيفتد و اين برتري را تا امتيازات پاياني حفظ کرد اما در نهايت اين تيم ملي ايران بود که مانند ست اول با سرويس هاي خوب در امتيازات پاياني از اسلووني پيش افتاد و با نتيجه 25 بر 23 حريف را شکست داد.
اسلووني ست پنجم را بهتر از ايران آغاز کرد و در ابتداي ست از تيم ايران پيش افتاد اما بازيکنان ايران اين اختلاف را جبران کردند. در نهايت رقابت نزديک دو تيم با نتيجه 18 بر 16 به سود اسلووني به پايان رسيد تا ايران بازنده اين ديدار باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تورنمنت واليبال اسلووني دومين شکست متوالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخترعی که از برق نقره گرفت

کریم حداد یکی از مخترعان نامدار ایرانی است که توانایی‌های خود را در راه مقابله با تحریم‌های دشمنان به کار گرفته و در زمینه برق و نیرو کشورمان را از واردات محصولات خارجی بی نیاز ساخت و کسب مدال نقره مسابقات جهانی لهستان، تاییدی بر توانمندی او است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هرگاه در عرصه‌های مختلف جهانی صحبت از شگفتی به میان می‌آید نام ایران و ایرانی خوش می‌درخشد، در زمینه تکنولوژی نیز کشورمان از این قاعده مستثنی نیست و مخترعان ایرانی با تلاش بی وقفه خود پرچم کشورمان را در تورنمنت‌های بین‌المللی به اهتزاز درآورده‌اند.

یکی از این افراد کریم حداد دانش آموخته رشته برق و قدرت با اصالت اصفهانی است که از سال ۱۳۸۲ به صورت حرفه‌ای فعالیت خود را در وزارت نیرو در زمینه ساخت و تولید تجهیزات نیرو آغاز کرده است.

این مخترع اصفهانی در طی این سال‌ها تجهیزاتی را که کشورمان به دلیل تحریم برای واردات آن‌ها با مشکل مواجه بود بهینه سازی کرده است، وی تلاش کرده شبکه‌های توزیع برق ایران را از واردات محصولات مربوطه بی نیاز کند و در طی سال‌های گذشته محصولاتی را به بازار معرفی کرده که بومی‌سازی شده است. در واقع این محصولات با آب‌وهوا و اقلیم ایران بیش از محصولات خارجی سازگار است.

مخترع کشورمان با شرکت در تورنمنت جهانی لهستان، طرحی را با عنوان «بازرسی برای خطوط انتقال نیرو با قابلیت حرکت روی کابل‌ها» ارائه داد و موفق به کسب مقام دوم این مسابقات شد، تجهیزات ارائه شده توسط وی تاکنون کمک شایانی به توزیع برق در نقاط مختلف ایران کرده است.

حداد پس از درخشش در تورنمنت جهانی پرچم ایران و اصفهان را در زمینه تکنولوژی به اهتزاز درآورد و بدون تردید در آینده شاهد تأثیرگذاری طرح ارائه شده توسط وی در سطح جهانی خواهیم بود.

کسب موفقیت اخیر بهانه‌ای شد تا خبرگزاری ایمنا میزبان این مخترع شود که در ادامه مشروح گفت‌وگو با او را می‌خوانید:

ایمنا: ابتدا در سامانه‌ای که ارائه دادید صحبت کنید.

حداد: امروزه یکی از مهم‌ترین نیازهای بشر استفاده از نیروی برق است و زمانی می‌توانیم برق را با بهترین کیفیت، بیشترین بازدهی و ارزان‌ترین قیمت در اختیار عموم مردم قرار دهیم که شبکه ما دارای بالاترین بهره‌وری و کمترین میزان اتلاف انرژی باشد. برای رسیدن به این مهم باید شبکه پایدار و به هم پیوسته‌ای را در اختیار داشته باشیم که مدام در حال پایش باشد و مورد بررسی قرار بگیرد تا اطلاعات دقیقی از سلامت شبکه‌های توزیع و فوق توزیع در دسترس داشته باشیم.

برای پایش مدام در شبکه‌های فوق توزیع به دلیل ارتفاع بالای خطوط، قطع شبکه و دشواری فعالیت در نقاط صعب العبور تجهیزی را ارائه دادیم که به صورت بی نهایت روی شبکه حرکت می‌کند. بدون اینکه کاهش پیدا کند یا نیاز به شارژ داشته باشد. ضمن اینکه پس از پایش یک خط کامل نیازی به پایین آوردن و نصب آن روی دکل دیگر نیست. چراکه قابلیت جابجایی دارد، می‌تواند کل شبکه را مورد بررسی و اطلاعات را به صورت کامل در اختیار مرکز کنترل قرار دهد.

ایمنا: هدف و انگیزه شما برای اختراع این سامانه چه بود؟

حداد: هدف ما از ارائه این طرح رفع مشکلات پایش شبکه‌های توزیع و به دست آوردن نقاط ضعف در شبکه‌های توزیع و فوق توزیع بود، همچنین قصد داشتیم طرحی را ارائه دهیم که در مسابقات جهانی مورد توجه قرار بگیرد و امیدوارم این پروژه نقطه آغازی برای عرضه طرح‌های جدیدتر باشد تا بیش از گذشته نام ایران را به عنوان کشور پیشرفته به جهان معرفی کنیم.

ایمنا: در حال حاضر تولید این سامانه در چه وضعیتی قرار دارد؟

حداد: در مسابقات جهانی مدال نقره را به خود اختصاص دادیم و بسیار خوشحال هستیم که ایران در تورنمنت جهانی به این عنوان دست پیدا کرد، در مدت زمان کوتاهی این طرح را به دلیل استقبال گسترده در بازارهای جهانی به تولید انبوه خواهیم رساند و در کشور نیز برای خدمات رسانی بهتر آن را در اختیار شرکت‌های برق منطقه‌ای، توزیع و بازارهای جهانی قرار خواهیم داد.

ایمنا: حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی با این اختراع به چه منظور انجام شد؟

حداد: زمانی که طرح و اختراعی را ارائه می‌دهیم که از سطح بالایی برخوردار است بسیار اهمیت دارد که با نام کشور در مسابقات شرکت کنیم. چراکه در مجامع علمی افتخار بزرگی برای ایران و ایرانی به شمار می‌رود. از نظر من بهترین کار این است که یک مخترع در سراسر جهان، مردم کشور خود را به عنوان افرادی خاص معرفی کند تا تمام دنیا بدانند ایران کشوری پیشرفته و دارای مردمانی متفکر و پویا است. یک اختراع زمانی نتیجه بخش خواهد بود که افرادی که متخصص و در سطح جهانی هستند بتوانند در خصوص آن نظر بدهند و به دلیل شایستگی از میان طرح‌های بسیاری که در دنیا وجود دارد از آن اختراع به عنوان یک طرح برجسته یاد کنند، به طوری که طرح ارائه شده بتواند به تولید انبوه برسد و به زندگی بشریت کمک کند. بنابراین بسیار اهمیت دارد بتوانیم یک طرح را در مسابقات جهانی ارائه دهیم و از بین پروژه‌هایی که در سراسر دنیا وجود دارد به مقام دست پیدا کنیم. بی شک این موضوع به تولید انبوه طرح بسیار کمک خواهد کرد. چراکه برای آن بازارهای جهانی پیدا خواهد شد.

ایمنا: توصیه شما به جوانان ایرانی چیست؟

حداد: از نظر من مهم‌ترین عاملی که در مسیر پیشرفت اهمیت دارد، شناخت افراد از خود و توانایی‌های خود است‌، در واقع هر فرد باید بداند در چه زمینه‌ای توانایی دارد و در همان مسیر گام بردارد. جامعه ما امروزه نیاز به تخصص‌های بسیاری دارد و دامنه وسیعی از تخصص‌ها برای پیشرفت جامعه مهم است. بنابراین هر فرد باید بداند در کدام زمینه می‌تواند مفید باشد. در گام بعدی فرد باید در مسیر هدف خود استواری داشته باشد، قدم به قدم در مسیر هدف حرکت کند و به خدا توکل داشته باشد.

ایمنا: از کشورهای دیگر پیشنهاد داشتید، اما با نام کشورمان در این تورنمنت حاضر شدید دلیل این انتخاب چه بود؟

حداد: کشورهای دیگری به من پیشنهاد دادند که با نام آن‌ها این طرح را در مسابقات جهانی ارائه دهم، اما قصد داشتم این افتخار به مردم ایران تعلق داشته باشد، چراکه سال‌ها تلاش و زحمات من باید افتخاری را برای ایران به ارمغان بیاورد. بدون تردید وطن و مردم ایران زمین به گردن من حق دارند.

ایمنا: آیا مسائل سیاسی در امر داوری تأثیرگذار بود؟

حداد: بدون تردید مسائل سیاسی در هر تورنمنت بین‌المللی نقش مهم و اساسی دارد، چراکه تمام کشورهای دنیا علاقه دارند افتخارات در عرصه‌های جهانی متعلق به آن‌ها باشد تا خود را به عنوان کشور پیشرفته به جهان معرفی کنند. غالباً این مسابقات در کشورهایی برگزار می‌شود که روابط خوبی با ایران ندارند، بنابراین یک طرح از کشوری همچون ایران باید در جایگاهی باشد که داوران نتوانند آن را به عنوان یک طرح معمولی قلمداد کنند. در واقع طرح باید به حدی قوی باشد که رتبه جهانی کسب کند.

ایمنا: برنامه شما برای اختراع پروژه‌های بعدی چیست؟

حداد: بدون تردید این مسیری که از سال‌های گذشته آغاز کرده‌ایم را با ارائه طرح‌های بهتر در مسابقات جهانی ادامه خواهیم داد و امیدوارم افتخارات دیگری برای کشور عزیزمان کسب کنیم.

ایمنا: استعداد و توانایی جوانان ایرانی در این زمینه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

حداد: جوانان ایران بسیار مستعد، پاک و پرورش یافته با آموزه‌های قوی دینی هستند و با قاطعیت می‌گویم می‌توانند الگوی جوانان دیگر در سراسر جهان باشند، بدون تردید با تلاش و کوشش می‌توانند مسیرهای معرفی خود به جهان را پیدا کنند و ایران را به عنوان کشوری پیشرفته و صاحب تکنولوژی به جهان معرفی کنند.

کد خبر 751602

دیگر خبرها

  • مخترعی که از برق نقره گرفت
  • رئیس جمهور وارد قم شد / آغاز دومین سفر استانی هیئت دولت به خاستگاه انقلاب
  • آخرین شانس هم پرید: توخل بایرن را بدون جام گذاشت
  • بازگشت صدرنشین لیگ آزادگان به جاده برد/ پیروزی چادرملو و فجرسپاسی
  • حریف استقلال نمی‌خواهد هت‌تریک کند!
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توانمان را برای صعود به المپیک می‌گذاریم
  • دورتموند دو موقعیت خلق کرد و فینالیست شد
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توان خود را می‌گذاریم
  • برتری حریف بعدی پرسپولیس برابر تیم ملی جوانان
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال | استقلال صدر را از پرسپولیس پس گرفت